Close Menu
Agenda
9.05.2021HalfwegEucharistieviering
9.05.2021HaarlemmerliedeKerk Open
9.05.2021SpaarndamKerk Open
9.05.2021VijfhuizenEucharistieviering
Bekijk alles
Parochieblad
Nieuwsbrief

Koninklijke onderscheiding voor Wim Pijnaker

Koninklijke onderscheiding voor Wim Pijnaker

In het Haarlemmermeerse bos werd op maandag 26 april een drive through georganiseerd, tijdens deze bijeenkomst werd Wim Pijnaker op het podium geroepen om uit handen van Burgemeester Marianne Schuurmans een onderscheiding in ontvangst te mogen nemen. Voor zijn inzet binnen heel veel organisaties werd Wim benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Al in 1969 startte Wim zijn vrijwilligerswerk bij Club Don Bosco in Halfweg. Dat betekent dat hij al meer dan 50 jaar als vrijwilliger actief is. Hij was ook actief als secretaris van de Jeugdbeweging Don Bosco. Ook is hij secretaris van de Zonnebloem Spaarndam waar hij onder andere het contact onderhoudt met andere Zonnebloemafdelingen en de landelijke Zonnebloem in Eindhoven. Daarnaast is Wim al vele jaren actief bij de Adalbertusparochie in Spaarndam. In diverse functies, zoals secretaris, voorzitter en koster heeft hij zich op veel vlakken vrijwillig ingezet voor de parochie. Ook maakt hij deel uit van de telefooncirkel. Vrijwilligers, onder wie de heer Pijnaker, bellen mensen die ’s morgens graag gebeld willen worden. Tot op heden bezorgt Wim het Dorpsorgaan in Spaarndam. Als echte familieman is hij heel blij dat zijn dochter na 11 jaar weer terug is uit Nieuw-Zeeland.  

 

 

 

 

Met een warme applaus (luid getoeter) volgde velen felicitaties. Wim, van harte gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding.