Close Menu

Gouden en Zilveren Koorjubilarissen

Gouden en Zilveren Koorjubilarissen

31 januari 2024

Afgelopen zondag werden de koorjubilea gevierd van Jo Wiebes en Rosinta Stoets. De beide zangeressen zijn respectievelijk 50 jaar en 25 jaar lid van gemengd koor St. Caecilia. Speciaal voor deze gelegenheid ging pater Andy Jebarus, een Indonesische priester, voor in de feestelijke eucharistieviering die begon met een hartelijk “Goedemorgen”. Met de verwerking van de nodige dosis humor in de overweging mag deze priester zeker nog een keer terugkomen (kijk hier de overweging nog eens terug).

Voor deze viering mochten de jubilarissen zelf de liederen uitkiezen. Het koor zong de Christkindlsmesse van Reimann en na de communie klonk het Ave Verum Corpus van Mozart. Het klonk allemaal prachtig!

Aan het eind van de viering was er een officeel moment waarbij eerst zilveren jubilaris Rosinta Stoets in het zonnetje werd gezet; zij kreeg de zilveren St. Gregorius speld opgespeld en kreeg daar een oorkonde en een mooie bos bloemen bij. Nadat zij geholpen had met het opspelden van de speld bij Rosinta, was het de beurt aan Jo Wiebes. Zij kreeg de gouden St. Gregorius onderscheiding met een mooi aandenken en natuurlijk ook een oorkonde en een mooie bos bloemen.

Jo en Rosinta, van harte gefeliciteerd en bedankt voor deze jaren trouwe zang!

Klik hier om de viering nog eens terug te kijken.