Close Menu

Witte goud sluit Herbergmaaltijden in Vijfhuizen af

Witte goud sluit Herbergmaaltijden in Vijfhuizen af

Er zijn mensen die op vrijdag de 13e niet uit-eten gaan. Verbeeld je dat de soep overkookt of het eten aanbrandt. In de Luifel is deze avond niets van deze angst te merken. Daar wordt volop genoten van asperges, het witte goud waarmee  per traditie het seizoen van de Herbergmaaltijden wordt afgesloten.

De gasten laten zich het heerlijks uit Limburg goed smaken. Ze genieten ervan zoals ze ook genieten van de gesprekken met de  mensen aan hun tafel. Na het toetje waarin rijkelijk zoete zomerkoninkjes zijn verwerkt heeft Frans Witteman een toetje voor de kookstaf. Met bloemen en onder applaus bedankt hij Ans, Wil, Wilma, Lida, Bep en Carolien voor hun goede zorgen van het afgelopen seizoen en spreekt hij de hoop uit dat zij in het nieuwe seizoen hun gasten opnieuw van hun culinaire vondsten willen laten genieten. Omdat Bep en Carolien er deze avond niet bij kunnen zijn is een andere Carolien de gelederen komen versterken en natuurlijk wordt ook zij in de bloemen gezet.

De komende maanden dus op de tweede vrijdag van de maand geen Herbergmaaltijd. Voor de vele vaste gasten zal het afkicken worden.