Close Menu

Bezoekgroep neemt afscheid van José van Lieshout

Bezoekgroep neemt afscheid van José van Lieshout

Met mooie woorden en dito cadeaus hebben de dames van de bezoekgroep van de St. Augustinusparochie afscheid genomen van José van Lieshout die 20 jaar deel heeft uitgemaakt van deze groep.

Even geen agenda, wat meer tijd voor zichzelf, voor de kinderen en voor elkaar. “Jos en ik zijn allebei nog gezond en daarvan moeten we genieten”, motiveert de 64-jarige José haar besluit. “Daarbij komt dat ik mogelijk volgend jaar via een nieuw opgezette regeling na 45 jaar uit mijn werkzame leven in de ouderenzorg kan stappen. Daar kijk ik echt naar uit.”

Vijf jaar begeleidde José de kindernevendienst toen zij door de toenmalige pastor Annie van Lierop werd gevraagd voor de bezoekgroep. Dit vanwege haar ervaring in het werken met ouderen. “Ik heb direct ja gezegd”, aldus José. “Luisteren naar de verhalen en omzien naar de mensen die dat nodig hebben, ik heb het heerlijk gevonden. We vormden een heel leuk team en konden het goed vinden samen. Ik kijk dan ook met veel plezier terug op die mooie tijd en heb gezegd dat de dames in geval van nood altijd een beroep op me kunnen doen.”

Frans Witteman