Close Menu
Agenda
26.01.2020SpaarndamOecumenisch dienst
26.01.2020VijfhuizenOecumenisch dienst
26.01.2020HalfwegEucharistieviering
27.01.2020HalfwegOecumenisch dienst
25.02.2020Halfweg2e Bijeenkomst 1ste communie project 2020
Bekijk alles
Parochieblad

Vrijwilligersbijeenkomst en onthulling nieuwe straatnamen

Vrijwilligersbijeenkomst en onthulling nieuwe straatnamen

In het kader van het 125-jarig bestaan had de jubileumcommissie een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd in combinatie met de onthulling van de nieuwe straatnamen in het project rond de Kerk. Afgelopen  zaterdagmiddag, onder tropische weersomstandigheden, vond op het nieuwe kerkplein deze zeer geslaagde bijeenkomst plaats.

Omdat de onthulling van twee nieuwe straatnamen in de nieuwbouwontwikkeling rond de kerk ook op het programma stond, waren voor dit onderdeel ook de nieuwe bewoners uitgenodigd. Als eerste werden de aanwezigen welkom geheten door de beide pastores onder dankzegging aan de vrijwilligers, voor hun inzet voor de parochie.

De eerste nieuwe straatnaam werd onthuld door de beide pastores, hoe kan het anders met een naam als “Onze Lieve Vrouwe Hofje”. Een prachtige naam op de plek van de voormalige moestuin en boomgaard van de Pastorie.

De tweede nieuwe straatnaam, het “Wethouder Fijenpad”, werd onthuld door zijn weduwe Bernadette Fijen. Het was een logische keuze en tevens een eerbetoon aan Ton Fijen.
Hij was naast zijn wethouderschap van de voormalige gemeente Haarlemmerliede & Spaarnwoude, ook lid van het Parochiebestuur. Daarnaast een trouwe kerkganger én tot kort voor zijn overlijden, nog actief als vrijwilliger voor de Parochie.

Na de onthulling was er, onder de stralende zon, tijd voor een hapje en een drankje met ook nog een quiz én de mogelijkheid om onze “oranje leeuwinnen” te zien winnen van Italië.
De geslaagde bijeenkomst werd afgesloten met een buffet voor de vrijwilligers. 

Jubileumcommissie

 

Foto's: P.P. Vreeswijk