Close Menu
Agenda
31.05.2020HaarlemmerliedeKerk Open
31.05.2020HalfwegKerk Open
31.05.2020SpaarndamKerk Open
31.05.2020VijfhuizenKerk Open
Bekijk alles
Parochieblad
Nieuwsbrief

Fantastische vertelvoorstelling 'Maria'

Fantastische vertelvoorstelling 'Maria'

'Het was een gewone maandag als alle anderen. Er was geen helder licht geweest om haar bezoek aan te kondigen. De maan was niet voor de zon geschoven en de zon niet voor de maan. Nergens waren lichtflitsen of donderwolken te bekennen geweest. En toch had ze daar ineens op de stoep gestaan in een blauwe mantel, witte sportschoenen en een witte sjaal om haar haar. In de ene hand een tas en in de andere hand een koffer. Het bleek niemand minder te zijn dan de Heilige Maagd Maria'.
De vrouw die de deur had open gedaan liet haar binnen. Dat werd het begin van een ongewone week. Maria zit vol verhalen zo blijkt al gauw. .............

Verhalen vertelster Pauline Seebregts heeft met haar warme, expressieve en intense manier van vertellen op zondagmiddag 26 mei de aanwezigen meegenomen in haar verhaal van en over Maria.
Ze heeft ons laten lachen maar ook ontroerd. Het oeroude verhaal rondom Maria werd met kracht, aandacht en diep inzicht gebracht.

Het geheel werd met prachtige muziek begeleid door Jopie Jonkers, harpiste en zangers.   

Op deze zondagmiddag hebben we kunnen genieten van schitterende muziek, zang en een mooi samenspel met de vertelster. Was U er niet bij, erg jammer dan heeft u zeer beslist iets gemist.

Jubileumcommissie